UITagenda Achterhoek

Nieuws

UITagenda Achterhoek

In de Achterhoek barst het van de culturele evenementen! En niet alleen in de grote steden, maar ook in de kleinere dorpen is er het hele jaar door van alles te beleven. Evenementen voor de Achterhoekers, maar zeker ook voor de bezoekers van de regio. Met UITagenda Achterhoek worden afzonderlijke, bestaande cultuur-toeristische evenementen met elkaar samengebracht, verbonden en gepromoot. Zo krijgt de regio meer profilering en wordt een breder publiek bereikt. Met UITagenda Achterhoek zien inwoners en bezoekers in één oogopslag wat er in de regio te doen.

Uitagenda

Alles voor de schik!
De Achterhoek heeft een brede waaier aan cultuur te bieden; voor jong tot oud is hier van alles te beleven. Van kunstwandelingen op een landgoed tot aan grote evenementen zoals de Zwarte Cross en van sfeervolle producties in een van de prachtige openluchttheaters tot aan poëzielezingen. Ook zijn er literaire bijeenkomsten, toneel, culinaire evenementen met echte Achterhoekse streekproducten en streekvoorstellingen te bezoeken.

Evenement aanmelden
UITagenda Achterhoek biedt het hele jaar door kosteloze aandacht voor Achterhoekse evenementen binnen en buiten de regio. Evenementen kunnen worden aangemeld via uitagenda-achterhoek.nl/aanmelden.

Over UITagenda Achterhoek
UITagenda Achterhoek is het initiatief van het Cultuur en Erfgoedpact Achterhoek, in samenwerking met de Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst,  Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. Achterhoek Toerisme verzorgt de uitvoering

Meer informatie over UITagenda Achterhoek op uitagenda-achterhoek.nl.
Volg ons op facebook.com/uitagendaachterhoek en instagram.com/uitagendaachterhoek

aaltenwinterswijkoostgelreoudeijsselstreekmontferlanddoetinchembronckhorstberkelland
Deel met vrienden op: